• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Wirusowe infekcje układu oddechowego u dzieci.

Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu dziennego dodaje się obszerną ilość warzyw. Warzywa to nadzwyczaj bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. Dzięki ich spożyciu, jelita się dezynfekują, nadwyżka kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na ubytki białka i wapnia, których człowiek także pożąda, a nie ma ich w warzywach – przetestuj błonnik z ananasem + chrom. Koronnym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, w zasadzie kapusty włoskiej. Można ją jeść bez ograniczeń. Do tego wypada popijać sporo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie wolno, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest niedozwolny. Artykuły zbożowe oraz mleczne wolno jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to zazwyczaj 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, wybitnie chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Dodatkowo bogata jest w błonnik, który ma gigantyczne znaczenie dla odchudzania i zdrowia.

1. Znajdź tutaj

2. Sprawdź stronę

3. Więcej informacji

4. Zobacz stronę

Nowoczesne technologie w diagnostyce medycznej: Przegląd innowacji.

Categories: Medycyna

Comments are closed.